NAJNOVIJE VESTI

Nedeljni horoskop od 25. januara do 1. februara!


Šta vam zvezde donose u narednim danima?


OVAN
Ona: Čudna poziacija Marsa navodni vas na neobična razmišljanja o životu. U povučenijoj ste fazi kada vam sve smeta i potrebno vam je više vremena za sebe. Ovo je za umetnike kreativan perod, pa treba da ga iskoristite. Može lako da vam se dogodi tajna ljubav ili da uplovite u turbulentnu romansu.
On: Planete u dvanaestom polju zainteresovale su vas za nepoznato i daleka putovanja. Dublje razmišljate o smislu života i dobro se osećate kada ste sami sa sobom. Ovo je vreme tajnih veza, skrivenih emocija i nedozvoljenih ljubavi.
BIK
Ona: Venera u Ribama probudila je u vama romantičnu prirodu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Drugim Bikovima takođe može da se dogodi ljubav iz dugogodišnjeg prijateljstva. Najviše vam prija društvo vodenih zankova, a na poslu vas iritiraju Vodolije.
On: Specijalan položaj Venere će vas iznenaditi misterioznim susretom. To može da rezultira velikom strasti sa osobom vodenog znaka. Idealan je trenutak da počenete novu romanu. Na poslu treba da budete više taktični.
BLIZANCI
Sponsored Advertisements
Ona: Merkur u devetom polju probudio je u vama avanturističi duh, tako da su vam potrebni pokret i putovanja. Sa planetama u Ribama imate nejasnu situaciju na poslu i stalno vas iznenađuju dešavanja na koja ne možete da utičete. U ljubavi ste postavili nove standarde.
On: Saturn u sedmom polju utiče da preispitate emotivne odnose sa poršlošću ali i sretnete neke osobe od pre nekoliko godina. Planete u Ribama vam otežavaju situaciju na poslu, pa ste često iscrpljeni. Najviše bi vam prijala promena ambijenta.
RAK
Ona: Planete u Ribama probudile su vašu romantiču prirodu, pa sve češće sanjarite i žudite za daljinama i dalekim ljubavima. Iako vam mnogo toga deluje daleko, to je zapravo mnogo bliže. Ovaj period treba da iskoristite kao kreativnu mogućnost za pokazivanje potencijala. Na poslu imate ozbiljnije zadatke, a i više se očekuje od vas.
On: Planete u devetom polju mogu da vam donesu putovanja, ali ćete biti mnogo zamišljeniji kada je u pitanju ljubav. Sve ljubavi vam deluju daleko i pomalo misteriozno, što je probudilo vaš sanjalački duh. Dopadaju vam se Ribe, dok sa Starelčevima na poslu imate još mnogo toga da naučite.
LAV
Ona: Sunce u sedmom polju očekuje mnogo više slobode u svim aspektima vašeg života. Ne trpite autoritet niti bilo kakve sugestije. Planete u osmom polju ukazuju da mnogi Lavovi rade na pitanju nasledstva. U ljubavi imate visoke kriterijume i lako gubite interesovanje.
On: Sunce u Vodoliji čini vas orgninalnim i zapaženim gde god da se pojavite. Mnogim ženskim osobama ste primamljivi ali u isto vreme i nedodirljvii. Vreme je da se pozabavite nekim većim novcem ili nasledstvom. Razmišljate o proširenju porodice.
DEVICA
Ona: Burna situacija u sedmom polju ukazuje na turbulenacije u odnosu sa partnerom. Vi ste neverovatno privlačni osobama suprotnog pola, ali ste ujedno i zahtevni. Koncentrisani ste na posao jer vam prija rad. Ovo je dobar trenutak da promenite loše životne nevike. Saradnja sa Vodolijom će biti produktivna, dok ćete sa Ribama imati konfrontacije.
On: Merkur u šestom polju kaže da treba da se posvetite poslu. Kreativan period u kome se nalazite može krisno da se iskoristi na radnom mestu. Ako ste u braku ili dužoj vezi, svađe će biti učestalije jer niste raspoloženi za prilagođavanje. Nazadno kretanje Merkur uzrokuje dileme i nesigurnost što će se primetiti u odnosima sa drugim ljudima.
VAGA
Ona: Venera u šestom polju podrazumeva više poslovnih obaveza i rad na više projekata. Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu. Preko posla ćete upoznati zanimljivog muškarca. Znajte da on neće odmah napraviti prvi korak, već će prvo iz senke posmatrati situaciju. Takođe će vam se javiti jedna osoba iz prošlosti.
On: Venera u Ribama donosi vam kreativnu nedelju na poslu. Imaćete priliku da radite ono što volite, ali ćete ujedno morati da pronađete zajednički jezik sa Ribom. Saturn vam otežana donošenje važnih životnih odluka, pa vam neka razmišljanja mogu pasti teško. Posvetite se poslu, kao i tome da zdravije živite ovaj život.
ŠKORPIJA
Ona: Uzbudljiva poziacija planeta u Ribama donosi vam neobičnu ljubav i priliku za zaljubljivanje. Veoma ste romantični i jedna osoba probudiće posebna osećanja u vama. U porodici imate nesporazume u komunikaciji. Prijaju vam izlaski i mesta javnog tipa. Ostvarićte nova poznanstva. Prija vam društvo vodenih znakova.
On:Zanimljiva pozicija planete probudila je u vama romantična osećanja. Može lako da vam se dogodi velika ljubav. U fazi ste kada ste sprmeni emotivno da se vežete za osobu koja vam se dopada. Nazadni Merkur komplikuje vam porodične odnose. Imaćete saradnju sa Ribama na poslu.
STRELAC
Ona: Planete u četvrtom polju čine vas zabrinutom zbog porodičnih dešavanja. Teško vam je kod kuće da pronađete unutrašnji mir. Usled nazadnog kretanja Merkura otežani su vam pojedini pregovori ali to neće umanjiti pozitivan uticaj planeta, što znači da će ponešto biti odloženo. 
On: Planete u četvrtom polju donose vam životne prekretnice, pa razmišljate o promeni mesta življenja. Lako vas je izbaciri iz takta. Pojedine pregovor ećete morati da odložite. Nije najidealniji trenutak za završavanje papirologije. U ljubavi preispitujete svaki odnos sa partnerom, pa se brzo i hladite.
JARAC
Ona: Planete u Ribama donose vam pojačanu komunikaciju i nedelju s puno vesti. Imaćete brojne razgovore sa draggim osobama. Ovo je i nedelja kraćih putovanja. Na poslu nazadni Merkur usporava realizaciju bilo kakvih planova i naplatu nekog novca.
On: Retrogradno kretanje Merkura usporava vaše poslovne planove. To takođe može biti slučaj i sa finansijama. Budite oprezni sa ulaganjima. Vaši oštri stavovi i uticaj na druge ljude romeniće mnogo toga, ali vodite računa da ne preterate.
VODOLIJA
Ona: Prepuno šesto polje donosi vam veliki broj poslovnih obaveza. Veći deo vašeg životnig dešavanja odvijaće se na poslu. Lako možete da doživite romansu na poslu jer ćete se u ovom periodu najbolje osećati kada ste korisni na poslu. Saradnja sa Rakovim je sasvim izvesna dok ćete sa Ovnovima imati rasprave i neslaganja. Osećate privlačnost prema jednom Lavu.
On: Poslovni konkati i sastanci su nešto što će obeležiti vaše naredne dane. Posao i karijera su vam prioritet. Veorvatno ste primetili da morate da promenite svoj pristup poslu, pa čak i da se prilagodite ako želite da napreudjete. Saradnja sa vodenim znacima će vam biti od koristi.
RIBE
Ona: Pozitivan uticaj planeta dnosi vam period sa puno zabave i susreta na mestima javnog tipa. Postali ste samosvesni i odgovorni. Imate dovoljno  energije da ostvarite svoje snove iako ste se malo ulenjili. Rak i Lav mogu da vam ponude poslovnu saradnju. Nemojte da propustite priliku za nova poznanstva na mestima javnog tipa. 
On: Peto polje ukazuje da ste od svih znakova u zodijaku najbolje provodite. Neptunova dobra pozicija čini vas harizatičim i osobom koja je zadužena za okupljanje bilo kakvog većeg broja ljudi. Ovo je momenat kada treba da sklapate nova poznanstva i zaljubljujete se. Imaćete više od jedne ženske osobe koja vam privlači pažnju. 



Balkan Vesti Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Free Blogger Themes

Designed by Balkan Vesti Copyright © 2014

Аутор слика теме: Flashworks. Омогућава Blogger.